Jak używać olejku Inca Inchi?

Jak używać olejku Inca Inchi?

Olej Inca Inchi nazywany jest najbardziej aktywnym olejem świata lub złotem inków. Stał się niedawno składnikiem wielu produktów kosmetycznych. Warto więc odpowiedzieć sobie na pytanie: jak używać olejku Inca Inchi?

Jak powstaje?

Olej Inca Inchi powstaje w wyniku wyprasowania na zimno orzechów rośliny Sacha Inchi rosnącej w Peruwiańskiej dżungli. Orzechy te wydobywa się z wnętrza owoców, które mają charakterystyczny kształt gwiazdy. Roślina ta była znana i ceniona już w kulturach preinkaskich, które stosowały pozyskany z jej nasion olej w leczeniu poparzeń i podrażnień.

Właściwości olejku Inca Inchi

  • zmniejszenia rozwarstwienia tkanki skórnej poprzez zwiększenie mikrokrążenia krwi
  • dostarcza skórze właściwej witamin (A i E) oraz kwasów Omega 3,6 i 9
  • dba o prawidłowy poziom nawilżenia skóry
  • wygładza drobne zmarszczki
  • wyrównuje koloryt
  • przyspiesza proces regeneracji naskórka po oparzeniach i stanach zapalnych

BioAktywne serum rewitalizujące

Bioaktywne serum rewitalizujące od Biotaniqe to skoncentrowany „zastrzyk” odmładzający dla skóry, ładujący jej wewnętrzne akumulatory witalności i młodości. Lekkie serum o nietłustej konsystencji idealnie nawilża, wygładza i ujednolica cerę, przywracając jej promienny blask i zdrowy, wypoczęty wygląd. Zawarty w serum olej Inca Inchi silnie regeneruje i odżywia skórę wzmacniając jej barierę ochronną. Serum należy stosować rano i wieczorem na oczyszczoną skórę twarzy, szyi i dekoltu przed codzienną pielęgnacją.

Serum to znajdziesz w pudełku BeGlossy „Winter Landscape” w wariancie VIP. Jak zostać Klientem VIP? Członkiem programu staniesz się automatycznie po wykupieniu pakietu na 6 lub 12 miesięcy lub wraz z otrzymaniem 6 pudełka z rzędu w subskrypcji. Dołącz do BeGlossy już dziś!

 

Leave a Reply